Besøk på Beitostølen helsesportsenter

Besøk på Beitostølen helsesportsenter

Publisert av Ragnhild Sørlien den 02.12.21.

I forbindelse med Lions Røde Fjær-aksjon har vårt samarbeid med Moelv ungdomsskole resultert i et nytt samarbeidsprosjekt der elever med valgfaget «Innsats for andre» skal bidra i aksjonen.  For at elevene skal få innsikt i hva aksjonen har som mål og hvordan barn og unge med nedsatt funksjonsevne får trening ved Beitostølen helsesportsenter, inviterte vi disse elevene samt elevråd og lærere med på tur til Beitostølen tirsdag denne uka.

Det ble en skoledag som de nok vil huske lenge! Her fikk elevene både teoretisk og praktisk innsikt, og fikk blant annet prøve seg i langrennsløypa med piggekjelke, de klatret i klatrevegg med bind for øynene eller boksehansker på hendene, de fikk prøve «fleskeball»-konkurranse sittende i rullestol og i hinderløype med bind for øynene. Her ble det action!  Før hjemreise ble det servert varm lunsj i lavvoen.

Takk for en flott dag sammen, og lykke til med prosjektet videre framover!  Takk også til Beitostølen helsesportsenter for en fantastisk mottakelse og opplegg for elevene.